суббота, 22 февраля 2014 г.

Афера з раком! Як нас дурять і змушують вмирати

Цікава стаття про афери з лікування хвороби віку взята із сайту http://blog.i.ua/user/4318821/1361522 21.02.14, 22:59
Повністю згоден - аналогічно було із індустрією щодо лікування виразки шлунку.

Я давно підозрюю, що в існуванні раку дуже зацікавлені певні сили. Крім того, що рак знищуються мільйони людей (а у нас сьогодні "переможці", самі відправили людей на загибель, фальшиво сумують з загибелі 77 осіб на Евромайдане), але рак - це ж гігантський джерело збагачення всяких шахраїв від медицини. Он той же Ізраїль мільйони заробляє на цьому. Та й в інших країнах таке ж положення. Дуже вигідна хвороба. Пам'ятайте оголошення - "... треба зібрати 100 тисяч $ на операцію в Німеччині (Ізраїлі. ..) для врятування життя ...".
Адже люди в страху за життя рідної людини підчас готові віддати шахраям все до копійки і далі змушені тягнути без усього роками нажитого, включаючи житло, злиденне існування (а хворий все одно тихо вмирає ...).



А далі взято із сайту http://blog.i.ua/user/3759779/1336989/


Онкологія наступає! Кому це вигідно і чому ВООЗ не бажає використовувати методики, які здатні вбити рак за дуже короткий термін?! Або смерть вигідніше ніж лікування?

Я згоден з авторами цього ролика з приводу онкології і тим, як ВООЗ (всесвітня організація охорони здоров'я) дурить народи всього світу.

Звичайно, як і зі СНІДом, про який я писав раніше, ЦЕ ЗЛОЧИН з боку офіційної медицини та фармакологічної промисловості, вже можна вважати буденним, незважаючи на те, що в світі щорічно від онкології помирає понад 9000000 чоловік і цифра ця тільки збільшується!

Як і багатьом іншим, мені завжди була незрозуміла ситуація, коли ВООЗ забороняє, і це триває вже не один десяток років, проводити різні клінічні випробування прогресивних методик в області СНІДу та лікування онкології.

Тільки те, що вони самі для себе, улюблених, хочуть бачити!

А навіщо? Адже тоді завалиться ціла індустрія з дослідження проблеми раку, впровадженню різних дорогих фармпрепаратів, а також ФАРМ-ГІГАНТИ втратять трильйони прибутку!

Комментариев нет:

Отправить комментарий