среда, 12 февраля 2014 г.

У Києві викрили злочинців, які при закупівлі програмного забезпеченняухилилися від сплати податків на 5,5 млн гривень

У столиці група осіб створила злочинну схему для ухиляння від сплати податків

У Києві оперативники Міністерства доходів і зборів виявили факт ухилення від сплати податків у розмірі понад 5,5 млн гривень при закупівлі програмного забезпечення, про це повідомляє прес-служба відомства. 

Як повідомив перший заступник начальника головного управління Міндоходов в Києві, начальник слідчого управління фінансових розслідувань Ігор Усик, було викрито групу осіб, яка створила злочинну схему. 

Зокрема встановлено, що гроші, отримані від однієї з державних установ в якості оплати за необхідне програмне забезпечення, були перераховані зловмисниками спочатку на підконтрольні господарські товариства, а згодом - на фіктивні підприємства та переведені в готівку. 

Внаслідок таких транзакцій державному бюджету було завдано збитків на суму 5,5 млн гривень через несплату податку на прибуток та податку на додану вартість. У рамках кримінального провадження за фактом умисного ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах встановлюється роль кожного із зловмисників, і здійснюються заходи щодо відшкодування завданих державі збитків.

Більше читайте тут: 
http://112.ua/kriminal/v-kieve-razoblachili-prestupnikov-kotorye-pri-zakupke-po-uklonilis-ot-uplaty-nalogov-na-5-5-mln-griven-20723.html

Комментариев нет:

Отправить комментарий